Online cursussen Italiaans. Slimme en creatieve oplossingen in moeilijke tijden.

Online cursussen Italiaans.

Slimme en creatieve oplossingen in veranderende tijden.

Covid heeft ons dagelijks leven en werk aanzienlijk veranderd. Maar veranderde tijden bieden ook nieuwe mogelijkheden en de afgelopen jaren hebben wij dan ook gezien dat online lessen voor een flink aantal cursisten ook handig en efficiënt kunnen zijn. Daarom zal Italiando ook in het komende seizoen weer online lessen aanbieden, inclusief hybride oplossingen.

Italiando Online
Italiaanse les zonder grenzen

Voor haar online lessen maakt Italiando gebruik van Zoom, een aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke manier om klassikale lessen te vervangen door een online oplossing met video communicatie.

Zoom levert een waar klasgevoel, waarbij alle cursisten de leraar en elkaar zien en eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Inclusief beeld en geluid voor alle deelnemers, een door ieder te gebruiken whiteboard en uitwisseling van documenten en video’s. Het enige dat u nodig hebt is een computer of tablet met webcam, microfoon en luidsprekers, of een smartphone.

De klassikale lessen in Purmerend starten in september. Voor hen die niet in de buurt van Purmerend wonen, of om andere redenen de voorkeur geven aan online lessen, biedt Italiando de mogelijkheid om cursussen Italiaans via Zoom te volgen. Individueel, met zijn tweeën of in een grotere groep kunt u uw Italiaans oefenen, verbeteren of vanaf nul opbouwen. Zodat ook u klaar bent voor uw volgende bezoek aan Italië.

Neem nu contact op voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk en interactief een online les kan zijn.

Startdatum:

Op elk gewenst moment

Cursus:

5 of 10 lessen van 1 uur elk

Lesmateriaal:

In overleg, afhankelijk van cursusduur

Zoom App

Locatie:

Online vanuit uw keuken, woonkamer of tuin. 

Lestijden:

In overleg

Prijs:

1 cursist (privéles): € 45,00 p.p. p.u.
2 cursisten (duoles): € 25,00 p.p. p.u.
3 cursisten: € 20,00 p.p. p.u.

Adres
Italiando
T.a.v. Nicca Vignotto
Lepelaarpark 18
1444 HS Purmerend

Telefoon & e-mail
0299 – 403655
info@italiando.nl

Registraties
BTW: NL002309471B91
KvK: 53106504
IBAN: NL02ABNA0445645296

Volg ons