Online cursussen Italiaans. Slimme en creatieve oplossingen in moeilijke tijden.

Online cursussen Italiaans. Slimme en creatieve oplossingen in moeilijke tijden.

Begin maart 2020 heeft de coronacrisis na het verre China en het iets minder verre Italië ook Nederland bereikt. De gevolgen kennen we allemaal: strenge omgangsmaatregelen, scholen dicht, horeca gesloten, zo veel mogelijk binnen blijven en thuis werken.

Het was en is voor velen nog steeds een flinke schok; ons leven en werk zijn drastisch veranderd en niemand weet wanneer het weer terug bij het oude zal zijn.

Maar moeilijke tijden bieden ook nieuwe mogelijkheden

De meesten van ons brengen meer tijd binnenshuis door dan gebruikelijk en hebben meer ‘vrije’ tijd. Na alle Netflix series te hebben gekeken, alle kamers en kasten in ons huis te hebben opgeruimd en schoongemaakt en onze tuin lenteklaar te hebben gemaakt, is de vraag voor velen: Wat kunnen wij nu doen? De zomer komt dichterbij, langere en (hopelijk) zonnige dagen staan ons te wachten. Is het misschien tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Leuke dingen te doen? Het antwoord op al deze vragen is:

Italiando Online
Italiaanse les zonder grenzen

De afgelopen weken heeft Italiando al haar seizoenscursussen online afgerond en nu is het de beurt aan onze zomercursus om online te gaan. Met behulp van Zoom, een aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke manier om klassikale lessen te vervangen door een online oplossing met video communicatie.

Zoom levert een waar klasgevoel, waarbij alle cursisten de leraar en elkaar zien en eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Inclusief beeld en geluid voor alle deelnemers, een door ieder te gebruiken whiteboard en uitwisseling van documenten en video’s. Het enige dat u nodig hebt is een computer of tablet met webcam, microfoon en luidsprekers, of een smartphone.

Natuurlijk hopen we allemaal dat de situatie snel verandert maar tot dat zover is biedt Italiando de mogelijkheid om een online zomercursus Italiaans van 5 of 10 lessen te volgen. Individueel, met zijn tweeën of in een grotere groep kunt u uw Italiaans oefenen, verbeteren of vanaf nul opbouwen. Zodat ook u klaar bent voor een bezoek aan Italië als alles weer genormaliseerd is.

Neem nu contact op voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk en interactief een online les kan zijn.

Startdatum:

Op elk gewenst moment

Cursus:

5 of 10 lessen van 1 uur elk

Lesmateriaal:

In overleg, afhankelijk van cursusduur

Zoom App

Locatie:

In uw keuken, woonkamer of tuin, enige voorwaarde is een goede internetverbinding

Lestijden:

In overleg

Prijs:

1 cursist (privéles): € 35,00 p.p. p.u.
2 cursisten (duoles): € 20,00 p.p. p.u.
3 en meer cursisten: € 18,00 p.p. p.u.

Adres
Italiando
T.a.v. Nicca Vignotto
Lepelaarpark 18
1444 HS Purmerend

Telefoon & e-mail
0299 – 403655
info@italiando.nl

Registraties
BTW: NL002309471B91
KvK: 53106504
IBAN: NL02ABNA0445645296

Volg ons