Zondag 23 november heeft Italiando samen met het Boboli ensemble in het kerkje van Kwadijk ‘Klassiekers in Kwadijk’ georganiseerd, een Italiaanse muzikale middag gedurende welke aria’s uit Italiaanse opera’s van o.a. Bellini, Scarlatti, Mozart, Puccini en Verdi werden vertolkt. Het concert was uitverkocht en het publiek heeft volop genoten van de prachtige muziek en de vocale kwaliteiten van het Boboli ensemble.

Naast aandachtig luisterwerk was er ook ruimte voor vermaak tijdens het concert, bijvoorbeeld toen aan het einde iedereen werd verzocht mee te zingen met Libiamo ne’ lieti calici van Giuseppe Verdi en iedereen in zijn beste Italiaans de aria probeerde bij te houden. De zelfgemaakte Italiaanse hapjes en de lekkere Prosecco zorgden vervolgens voor een perfecte afsluiting. Al met al was het een geslaagde middag vol Nederlandse gezelligheid en Italiaanse passie en emoties. Namens Italiando hartelijk dank aan alle deelnemers en graag tot een volgende keer!

Hieronder volgen enige commentaren van de deelnemers, klik hier voor een video en foto impressie van ‘Klassiekers in Kwadijk’:

R. De Vries: … Ieri ho goduto molto della musica. Grazie mille Nicca!

G. De Vries: Was heeeeel mooi kippenvel momentjes. Ik wist niet dat ik hier zo van zou genieten. Weer een ervaring rijker.
M. Le Blanc: Semplicimente fantastico!  Bedankt we hebben echt genoten
A. Huisman: … Het was fantastisch!
P. Willemse: ‎Ciao Nicca, era un pommerigio molto piacevole ! Grazie per tutto.
M. Kuilman: Nicca het was geweldig!!! Dank je, ook namens mijn moeder
N. Abels: Cara Nicca,  E’ stato veramente meraviglioso!  Grazie a lei …
T. de Vries: Lieve Nicca, we hebben erg genoten van deze heerlijke zondag. Je had het top geregeld!
M. Bos: Nicca brava het was super. Complimenti e grazie mille per un grande concerto italiano !!! Je mag terug kijken op een perfecte georganiseerde zondagmiddag.